Senioren

Al enkele jaren organiseren wij met veel succes en in samenwerking met de SOBA de nationale ouderendag. Afwisselend is de plaats van samenkomst in Aalten of Dinxperlo.

In de afgelopen drie jaar presenteerde wij de 50 Plus Beurs, waarvan meer op de archief pagina. Eerder was het thema “Verhalen van eigen bodem”. Alle jaren mochten wij ons verheugen op een groot aantal senioren (50+) die deze dagen bezochten.

logo

Wij werken zowel voor ouderen die nog zelfstandig wonen en van ouderen uit zorginstellingen. Heeft u een item waaraan wij een eens aandacht zouden moeten besteden, meld het ons. Wij zullen proberen u wens in één van de volgende activiteiten dagen te verwerken.

 

DvdO

Uiteraard houdt ons werk niet op bij de Nationale Ouderendag als evenement. Maar wij, de werkgroep Senioren doet meer; met enige regelmaat organiseren wij activiteiten waarbij de nadruk ligt op het senioren belang.

Wilt u zelf meewerken in onze senioren werkgroep? Deelnemen in een team van gemotiveerde mensen met aandacht voor Senioren? Wij zoeken ook in deze werkgroep nog enkele vrijwilligers, ook als u maar een paar uur per maand over hebt dan bent u van harte welkom bij onze werkgroep.