Groen onderhoud Begraafplaats

Hulp gevraagd bij groenonderhoud aan Begraafplaats.

Het onderhoud aan de Joodse Begraafplaats wordt al sinds een groot aantal jaren uitgevoerd door vrijwilligers. Vanwege hun leeftijd hebben thans enkele vrijwilligers aangegeven afstand te willen nemen van deze werkzaamheden. Voor ons de reden dat we op zoek zijn naar personen (m/v) die ons een paar uur per maand willen helpen bij het grasmaaien, heg snoeien en onkruid verwijderen. Uiteraard zijn de werkzaamheden geheel afhankelijk van de tijd van het jaar.

Momenteel moet de heg worden gesnoeid en dat is dan ook maar één keer per jaar grootschalig. Als het nodig is wordt er later in het jaar nog een keertje een kleine snoeibeurt ingelast maar dat is het dan ook wel. Voor het grasmaaien staat er o.a. een prachtige grasmaaier ter beschikking die wij namens de Stichting Landschapsbeheer Gelderland mogen gebruiken.

Vanwege de Joodse Sabbat mogen wij de werkzaamheden echter niet op de zaterdag verrichten. De groep werkt op verschillende dagen na gelang dat er mensen beschikbaar zijn. Momenteel is dat vaak op de dinsdag, woensdag of vrijdagmiddag.

Als het u wat lijkt om een paar uurtjes per maand te besteden aan dit groenonderhoud dan horen wij graag van u. Wij zijn bereikbaar via Henri Boland op telefoonnummer 0315-654114.

Ook kunt u zich aanmelden c.q. proefdraaien via het onderstaande formulier;