Gratis Mondkapjes

Mondneusmasker type-II (CE)
Leden van Dinxpers Belang hebben een gratis setje van 6 mondkapjes ontvangen. Waarom? Nadat Duitsland de mondkapjes verplicht heeft gesteld was het even moeilijk hoe wij hier mee om moesten gaan. Immers de meeste inwoners zien de grens al lang niet meer. Dinxperlo en Suderwick worden als één dorp gezien. Het is zo vanzelfsprekend om even bij de ‘buren’ te tanken en/of andere boodschappen te doen. Daarbij komt dat de mondkapjes vanaf 1 juni a.s. ook verplicht zijn in het Nederlandse openbaar vervoer. Nadat we bemerkten dat mondkapjes moeilijk verkrijgbaar waren, hebben gezocht naar een mondkapjes leverancier. Het uiteindelijke gevolg is dat we onze leden een gratis setje mondkapjes (RIVM aanbevolen) aanbieden als ‘ruggesteuntje’ in een moeilijke 1,5 meter samenleving.

Stand van zaken op dit moment
Alle inwoners van Dinxperlo en directe omgeving, lid of geen lid, wij hebben nog een beperkt aantal mondkapjes. Zo lang de voorraad strekt kunt u deze bestellen tegen kostprijs.

Bestellen kan per email, telefoon of via ons Hier klikken voor bestelformulier.

Financieel niet goed bij kas, ook hier gaan we ontspannen met om. Dus geen zorgen en meld je gewoon aan, bij de vraag van thuissituatie vink je het betreffende even aan dan hoeft u niet te betalen.
Het is ook voor ons een vreemd jaar, bij redelijkheid doen we er dan ook niet moeilijk over.

 


Alle aansprakelijkheid en leververplichtingen op welke wijze dan ook zijn uitdrukkelijk voorbehouden – Belangrijk om te weten: u bent lid van het Dinxpers Belang als u jaarlijks betaald (of een afspraak heeft gemaakt). Als u niet heeft betaald dan bent u geen lid, maar dan kunt u hier wel direct lid worden.