Vrijwilligers waarderingsavond

Als blijk van waardering, enthousiasme en betrokkenheid voor de inzet van onze werkgroepleden hebben wij afgelopen maandag een vrijwilligers waarderingsavond gehouden in het sportcentrum Het Blauwe Meer. Op deze manier willen we iedereen bedanken die zich belangeloos inzetten voor de uitgevoerde werkzaamheden in ons dorp. Zonder hen zou er in Dinxperlo vele dingen anders uitzien en/of volledig ontbreken.

Na een borreluurtje en een uitermate goed verzorgd buffet was daarna nog ruimschoots de gelegenheid om bij te praten. Al met al een mooie afsluiting van een geslaagd seizoen.

Wij kunnen terug kijken op een goed jaar met vele en mooie activiteiten. Er wordt ook nagedacht over nieuw voorgestelde ideeën en verbeterpunten. Punt van aandacht is momenteel de uitbreiding van het bestuur, gevraagd worden mensen die zich voor enkele uren per week willen inzetten voor het ‘wel en wee’ van Dinxperlo e.o. Wilt u ook meedoen of eerst vrijblijvende informatie dan bent u van harte welkom, neem vrijblijvend contact met ons op.