Laat CDA Dinxperlo vallen

16 sept. ’20 – Het riekt naar kiezersbedrog, het zal toch niet waar zijn..?
In 2017/18 nog hoog op het lijstje van van het CDA-Aalten en het leverde hun veel extra stemmen op. Nu is de Dinxperlo een grote hobbel voor de fractie en het smoezenboek is niet groot genoeg. De belangrijkste factor ligt bij de fractie in Aalten. Zijn de geruchten dan toch echt waar dat er een bepalende achterban is die zaken uit het dorp Aalten belangrijker vinden dan zaken uit de gemeente Aalten? Het is niet de eerste keer dat ons dingen opvallen. 
 
Als het college zijn zin krijgt zit Dinxperlo binnen de kortste keren voor jaren op slot met allerlei omleidingen. Naast levensgevaarlijke situaties krijgen de aanwonende te maken met een sterke verhoging van de geluidsbelasting door o.a. bomenkap voor wegverbreding.
De Beggelderdijk is en blijft een ontsluitingsweg voor Dinxperlo…. Terwijl in het dorp Aalten goed uitziende straten voor enkele miljoenen vertimmerd worden, schepen ze Dinxperlo af met een goedkope renovatie van een weggetje vol verkeersremmers omdat mensen die niks hebben met Dinxperlo (en er niet wonen) gesteund worden door een deel van de raad (CDA, VVD, PP) die Dinxperlo de rug toedraaien. Ja als het “klaar is” komen ze vast wel met een lijstje dat het veel gekost heeft en dat Dinxperlo blij moet zijn. Terwijl je het hebt over een ontsluitingsweg voor Dinxperlo, dat zou toch een fraaie uitnodigende toegangspoort moeten worden. Zou het zijn dat ze nog steeds niet begrijpen dat mensen graag naar Dinxperlo komen voor hun inkopen! Of zijn er andere reden, dat ze de populariteit van Dinxperlo proberen te drukken?

 


Intussen hebben wij al een groot aantal reacties ontvangen. Velen hebben in 2018 op het CDA gestemd vanwege hun toezegging en nu deze onbegrijpelijke actie. Wij voelden ons gesteund door Gemeente Belangen, HMV en D66 maar dat was net niet genoeg. Binnenkort moet u weer stemmen voor de gemeenteraad, wij weten het wel!

U kunt nog steeds u mening geven via . U kunt ervan op aan dat wij er zeer vertrouwelijk mee omgaan en uiteraard houden wij u op de hoogte. Wilt u mee praten dan horen wij dat ook graag, u bent van harte welkom.