Herinrichting Centrum Dinxperlo

Berichten over de herinrichting van het Centrum Dinxperlo. Deze zijn doorlopend te volgen via Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek BV

We gaan weer verder!

Na de kerstvakantie en de vorstperiode hebben wij vandaag onze werkzaamheden in het centrum van Dinxperlo weer hervat. We gaan verder met de aanleg van het straatwerk in de rijbaan van de Raadhuisstraat, voorlangs het Gezondheidscentrum. Wanneer deze fase 2B gereed is en het deel van de Markt hier terug kan naar originele positie, vervolgen wij de werkzaamheden in Fase 3A.

In Fase 3A vinden er werkzaamheden plaats in de Kerstraat en de Dr. van Meerstraat. Voor Fem & Dier zullen wij al wel starten met Fase 3A, door een aantal rioolwerkzaamheden uit te voeren. Het gaat hier om het deel dat geen raakvlak heeft met de huidige positie van de Markt op vrijdag. De brief die omwonenden en aangrenzende ondernemers voor de Kerst hebben ontvangen is weer van toepassing. Deze brief, met aangepaste data, is bijgevoegd. Let op, deze planning is indicatief en sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Hieraan kunnen dus geen rechten worden ontleend. We hopen spoedig op beter weer, zodat we snel verder kunnen om Dinxperlo nog mooier te maken! We blijven u op de hoogte houden via de Bouwapp.

Voor vragen zijn wij bereikbaar via de Bouwapp, via of via de contactgegevens van onze omgevingsmanagers.