Glasvezel Buitengebied

Glasvezel voor het Buitengebied komt er aan!

Binnenkort ontvangen de bewoners van het buitengebied een uitnodiging voor de glasvezel informatieavonden .
CIF heeft ervoor gekozen om inwoners persoonlijk te informeren. Zij vinden het belangrijk om vanuit CIF te vertellen wat glasvezel is en wat de mogelijkheden zijn. Tijdens de informatieavonden zijn ook de dienstaanbieders aanwezig. Mensen die zich al willen oriënteren op het gebied van diensten, kunnen dan bij hen terecht.

glasvezel-w300Belang breedbandverbinding groot
Glasvezel is daarmee voor iedereen in het buitengebied bereikbaar is. Er zijn heel veel argumenten vóór de glasvezel. Voor je werk, voor je bedrijf, voor het ontvangen van zorg, voor de studie of gewoon voor je plezier om films te kijken en te gamen. Snelle verbindingen zijn een absolute noodzaak voor de toekomst van een vitaal en leefbaar buitengebied. Inwoners hebben er nu echt last van dat er nu geen goede en snelle verbinding is. Ze wachten al lang op glasvezel. Mooi dat het er nu kan komen.

Grote vraag Glasvezel voor iedereen
Dat de vraag naar een goede breedbandverbinding in het buitengebied groot is, blijkt uit de reeds afgeronde inschrijvingen. In acht gebieden, waaronder Winterswijk, Berkelland en een groot deel van Twente, heeft meer dan 50% van de inwoners gekozen voor een glasvezelabonnement en is de aanleg inmiddels in volle gang. Het uitgangspunt voor CIF is om iedereen aan te sluiten.

Meer informatie
Meer informatie is beschikbaar op de websites van wbba.nl en glasvezelbuitenaf.nl

Let op de nieuwsbrief die vanaf 15 september huis aan huis in het buitengebied verschijnt of klik hier.

wbba-nieuwsbrief