De Beggelderdijk…

Voorlopig zitten we ermee opgescheept dus parkeren we dit hoofdstuk voor een paar maanden. We komen best wel erop terug want het gevaar is alleen maar erger geworden Schoolgaande kinderen die nu volop van de rijbaan gebruik (moeten)maken om nog maar te zwijgen over de fietsstrook die bij de rotonde over vele meters afstand vaak tot 20 cm. onder water staat.

Intussen heeft iedereen “de verbetering” van de Beggelderdijk kunnen ervaren. Helaas is er geen fatsoenlijke oplossing gekomen, er ligt gewoon een ondermaatse weg voor de entree van Dinxperlo. Een gemiste kans voor een juiste entree van ons dorp welke er niet is gekomen ondanks de grote steun van Gemeente Belangen, BBB-HMV en D66.

In 2018 hebben velen op het CDA gestemd vanwege hun toezegging voor het tot stand komen van de toekomstbestendige oplossing, een nieuw trace voor de Beggelderdijk. Na de verkiezingen volgde een onbegrijpelijke actie door die kiezers te verlaten door te zeggen dat niet alles mogelijk bleek te zijn. Wij voelen ons zwaar misleid en met ons heel veel inwoners van Dinxperlo. Nee, dan toch liever een partij die vooraf gewoon nee of ja zegt, dan weet tenminste wat je aan hun hebt.

Maar goed, na zoveel jaar vergaderen en maken van kosten dus geen erkenning voor Dinxperlo. Verder is onze voorspelling helemaal uitgekomen. De (enorme) kosten van de A.de Ruiterstraat en Dijkstraat in het dorp Aalten worden in een zin met de (onderhoud)kosten van de Beggelderdijk genoemd zodat de kosten verborgen worden gehouden.

Hadden wij het dan verkeerd gezien? Nee hoor en gelukkig mag door de jaren heen Dinxperlo zich gesteund voelen door partijen die gemeente breed kijken zoals Gemeente Belangen, BBB-HMV en D66.

Nu het stemmen in aantocht is wordt er weer van alles van stal gehaald. Schreeuwende borden, gratis hebbedingetjes en partijleden die je nu ineens op straat of in de media ziet verklaren dat Dinxperlo ook belangrijk is…. Maar beste inwoners van Dinxperlo, als u binnenkort gaat stemmen voor de gemeenteraad let er dan op of de partij van uw keuze ook een partij is die echt wat betekend voor Dinxperlo. En als u op een persoon uit Dinxperlo stemt, kijk dan of die persoon ook op een verkiesbare plaatst staat en dat hij/zij niet alleen als stemmentrekker op het plaatje staat. Iemand die in de raad dus geen enkele inspraak heeft!

Enne verder, nee hoor wij zijn geen politieke partij,
op ons kunt u dus niet stemmen!